Γυαλιστικά επιστρωτικά μέσα

Πλεονεκτήματα


  • Βελτιώνει την ποιότητα των υαλοποιημένων προϊόντων δίνοντάς τους λαμπερή και διάφανη εμφάνιση.
  • Δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη μετά την κατάψυξη, η οποία ενισχύει τη φυσική λάμψη του προϊόντος.
  • Διατηρεί τις οργανοληπτικές και υγιεινο-υγειονομικές ιδιότητες.
  • Αποτρέπει το σχηματισμό στρωματοποιήσεων ή μεταγγίσεις στις αποθέσεις του προϊόντος.
  • Αποτρέπει την επίδραση οποιουδήποτε εξωτερικού βακτηριολογικού, φυσικοχημικού ή/και περιβαλλοντικού παράγοντα.
  • Αποτρέπει την οξείδωση του επιφανειακού στρώματος του φαγητού, διατηρώντας την ελκυστική εμφάνιση και τις θρεπτικές του ιδιότητες.
  • Αποτρέπει την πιθανή απώλεια βάρους που συμβαίνει με την αφυδάτωση της τροφής.
  • Ιδιότητες


  • Πρόσθετα κατάλληλα για όλα τα είδη αλιευτικών προϊόντων και κομμένων παρουσιάσεων.
  • Πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε επεξεργασίες εμβάπτισης, προσθέτοντάς τα στο νερό στο glazer.
  • Σχηματίζει ένα ομοιόμορφο προστατευτικό φράγμα σε όλη την επιφάνεια. Σημαντικό πλεονέκτημα κατά την αποθήκευση σε ψυκτικούς θαλάμους.
  • Μη τοξικό, δεν απαιτείται προστασία για το χειρισμό.
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα όπου απαιτείται ομοιογενής και επαρκώς ελαστική επεξεργασία για να επιτευχθεί καλή διείσδυση.
  • Μείγματα προσαρμοσμένα στους νόμους των διαφόρων χωρών όπου ισχύουν.
  • Ελληνικά