Αποτρέπει τις οξειδωτικές και ενζυματικές διεργασίες.
Σταθεροποιεί την υφή των μυών και του λιπώδους ιστού.
Αποτρέπει την απώλεια βάρους κατά τις διαδικασίες κατάψυξης, αποθήκευσης, απόψυξης και μαγειρέματος.
Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της επεξεργασμένης πρώτης ύλης.
Βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του προϊόντος.
Διατηρεί τη γεύση και διατηρεί το φυσικό χρώμα.
Διατηρεί ανέπαφα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του επεξεργασμένου προϊόντος.
Κρατά τα διάμεση υγρά.
Ιδιότητες
Πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε επεξεργασίες με εμβάπτιση και έγχυση.
Μεγάλη γκάμα πρόσθετων για την συγκράτηση υγρασίας και υφής σχεδιασμένα για την ειδική επεξεργασία κεφαλόποδων, καρκινοειδών και φιλέτων ψαριών, σε όλους τους διαφορετικούς τύπους τους.
Δρουν στην πρωτεΐνη του ψαριού βελτιστοποιώντας την ικανότητα συγκράτησης ύδατος.
Διαλύματα με/χωρίς φωσφορικά άλατα.
Συνθέσεις προσαρμοσμένες στους νόμους των διαφόρων χωρών όπου ισχύει.