Συγκρατεί την υγρασία στο προϊόν, όταν το κρέας κατά τη θερμική επεξεργασία, αρχίζει να την αποβάλλει, συμβάλλοντας στη μείωση της φύρας.
Συμβάλλει στην αύξηση της συνεκτικότητας και στη βελτίωση της δομής του προϊόντος.
Ελαττώνει τη συναίρεση στα συσκευασμένα προϊόντα θερμικής επεξεργασίας. Επηρεάζει ελάχιστα τη γεύση του προϊόντας, σε σύγκριση με τα άλλα άμυλα.
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΣΙΤΟΥ
Συγκράτηση υγρασίας & λίπους στα παρασκευάσματα κρέατος. Διατήρηση του όγκου στα παρασκευάσματα κιμά.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΜΥΛΟ
Ελαχιστοποιεί την αποβολή υγρασίας στα προϊόντα που κόβονται φέτες και συσκευάζονται σε vacuum. Μείωση φύρας στα προϊόντα θερμικής επεξεργασίας.