Έγχυση άλμης με ενεσαριστική

Πλεονεκτήματα


  • Μεγαλύτερη απόδοση και ενυδάτωση των εγχυόμενων μερών
  • Βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του προϊόντος.
  • Καθυστερεί τις διαδικασίες οξείδωσης.
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της επεξεργασμένης πρώτης ύλης.
  • Διατηρεί το φυσικό χρώμα για περισσότερο.
  • Μεγαλύτερη βελτιστοποίηση στη διαδικασία έγχυσης.
  • Αποτρέπει την απώλεια βάρους κατά τις διαδικασίες κατάψυξης, αποθήκευσης, απόψυξης και μαγειρέματος.
  • Μεγαλύτερη ικανότητα συγκράτησης
  • Ιδιότητες


  • Πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε επεξεργασία μέσω έγχυσης.
  • Ευρεία γκάμα άλμης σχεδιασμένη για την ειδική επεξεργασία διαφορετικών φιλέτα ψαριού, φέτες και μπριζόλες ψαριού.
  • Προσφέρουμε επίσης διαλύματα χωρίς φωσφορικά άλατα.
  • Δρουν στην πρωτεΐνη των ψαριών διευκολύνοντας την όσμωση.
  • Μείγματα προσαρμοσμένα στους νόμους των διαφόρων χωρών όπου ισχύουν.
  • Ελληνικά