Ενυδατικά και Τροποποίηση Υφής

Πλεονεκτήματα


  • Αποτρέπει τις οξειδωτικές και ενζυματικές διεργασίες.
  • Σταθεροποιεί την υφή των μυών και του λιπώδους ιστού.
  • Αποτρέπει την απώλεια βάρους κατά τις διαδικασίες κατάψυξης, αποθήκευσης, απόψυξης και μαγειρέματος.
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της επεξεργασμένης πρώτης ύλης.
  • Βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του προϊόντος.
  • Διατηρεί τη γεύση και διατηρεί το φυσικό χρώμα.
  • Διατηρεί ανέπαφα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του επεξεργασμένου προϊόντος.
  • Κρατά τα διάμεση υγρά.
  • Ιδιότητες


  • Πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε επεξεργασίες με εμβάπτιση και έγχυση.
  • Μεγάλη γκάμα πρόσθετων για την συγκράτηση υγρασίας και υφής σχεδιασμένα για την ειδική επεξεργασία κεφαλόποδων, καρκινοειδών και φιλέτων ψαριών, σε όλους τους διαφορετικούς τύπους τους.
  • Δρουν στην πρωτεΐνη του ψαριού βελτιστοποιώντας την ικανότητα συγκράτησης ύδατος.
  • Διαλύματα με/χωρίς φωσφορικά άλατα.
  • Συνθέσεις προσαρμοσμένες στους νόμους των διαφόρων χωρών όπου ισχύει.
  • Ελληνικά